Jelentkezés

A jelentkezés határideje meghosszabbítva:

2024. augusztus 15. 24:00 óra

Csak azok a pályaművek kerülnek elbírálásra, amelyek hiánytalanul megfelelnek a pályázati kiírás kritériumainak.

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező. A pályázat módosítása, kiegészítése esetén a teljes pályázati dokumentáció újra feltöltendő.

A szervezeteknek és a magánszemélyeknek szóló Jelentkezési lap letölthető Word formátumban is. A kitöltött és aláírt Jelentkezési lap hiányában a pályázat érvénytelen.

Pályázó típusa*

Pályázó

Pályázat

Pályázat feltöltése* (max 120 MB)

  • Jelentkezési lap szervezetek / magánszemélyek számára* (PDF)
  • Referenciák* (PDF)
  • Magánszemély pályázó esetében szakmai önéletrajz, szervezeti pályázó esetében a szervezet rövid szakmai bemutatása* (PDF)
  • Egyéb kiegészítő tartalom: pl. prototípus, médiás tartalom, kép (MP3, MP4, PDF, JPG)

A teljes feltöltött dokumentáció mérete nem haladhatja meg a 120MB-ot!

A feltöltéséhez kattintson a keretezett mezőbe és húzza oda a kiválasztott fájlt!

A pályázat módosítása, kiegészítése esetén és több kategóriában való pályázáshoz új jelentkezést kell indítani, és a teljes pályázati dokumentáció újra feltöltendő.

Nyilatkozat

 

 

A pályazat beküldése után válaszüzenet érkezik a megadott e-mail címre, melyben szerepel a pályázati azonosító szám, az időpont, amikor a jelentkezés beérkezett, a pályázati kategória és a dokumentumok, csatolmányok listája, amelyet feltöltött.

Amennyiben a visszaigazoló email nem érkezik meg, kérjük, ellenőrizze spam email fiókját is. Ha oda sem érkezett meg a visszaigazolás, kérjük, jelezze számunkra a dij@otpfay.hu email címen.

Az oldal tartalmáért felelősséget vállal az OTP Fáy Alapítvány. Minden jog fenntartva.

Kapcsolat: dij@otpfay.hu | Adatkezelési szabályzat

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek információkat tárolnak a böngészőjében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információt a süti és az Adatkezelési nyilatkozatunkban olvashat.