Az Alapítványról

Az OTP Fáy Alapítvány célja a fiatalok jövőtudatos gondolkodásának, ezen belül kiemelten a pénzügyi kompetenciáiknak a fejlesztése. A pénzügyi tudatosság erősítése, a gazdasági ismeretek bővítése mellett karriertervezés és pályaorientáció, fenntarthatóság, valamint a sikeres élethez fontos szociális kompetenciák területén is nyújt képzéseket általános- és középiskolások, illetve fiatal felnőttek számára. Kiemelt jelentőségű az Alapítvány képzési stratégiájában a nehéz élethelyzetben élő gyerekek és fiatalok pénzügyi, gazdasági szemléletformálása. Az Alapítvány képzési portfóliója több, mint 100 saját fejlesztésű tananyagból, programból áll.

Évente hozzávetőleg 30.000 diák vesz részt ingyenes, szemléletformáló képzésein, amelyek gyakorlatorientált, élményalapú oktatási módszertanra épülnek, és mind jelenléti tréningek formájában, mind digitális formában elérhetőek (interaktív stream és e-learning tananyagok). Emellett számtalan egyéb eseményt, nyári táborokat, versenyeket is szervez.

Az Alapítvány két korszerű, high-tech eszközökkel felszerelt Oktatási és Innovációs Központot is üzemeltet Budapesten, illetve Nyíregyházán, amelyek inspiráló környezetet biztosítanak a képzésekhez.

Az Alapítvány együttműködik nemzetközi partnerszervezetekkel, oktatási intézményekkel is a pénzügyi, gazdasági edukáció fontosságának és a Fáy képzési módszertan határokon átívelő terjesztésének, népszerűsítésének érdekében. Az Alapítvány edukációs programjai, termékei számos hazai és nemzetközi elismerésben részesültek.

Az Alapítványról bővebben itt tájékozódhat.

Az oldal tartalmáért felelősséget vállal az OTP Fáy Alapítvány. Minden jog fenntartva.

Kapcsolat: dij@otpfay.hu | Adatkezelési szabályzat | Adatkezelési szabályzat - Gála

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek információkat tárolnak a böngészőjében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információt a süti és az Adatkezelési nyilatkozatunkban olvashat.