Az Alapítványról

Az OTP Fáy Alapítvány célja a fiatalok jövőtudatos gondolkodásának, ezen belül kiemelten a pénzügyi kompetenciáiknak a fejlesztése. A pénzügyi tudatosság erősítése, a gazdasági ismeretek bővítése mellett karriertervezés és pályaorientáció, fenntarthatóság, valamint a sikeres élethez fontos szociális kompetenciák területén is nyújt képzéseket általános- és középiskolások, illetve fiatal felnőttek számára. Az Alapítvány képzési portfóliója több, mint 100 saját fejlesztésű tananyagból, programból áll.

Évente több, mint 35.000 diák vesz részt ingyenes, szemléletformáló képzésein, amelyek gyakorlatorientált, élményalapú oktatási módszertanra épülnek, és mind jelenléti tréningek formájában, mind digitális formában elérhetőek (interaktív stream és e-learning tananyagok). Emellett számtalan egyéb eseményt, nyári táborokat, versenyeket is szervez.

Az Alapítvány két korszerű, high-tech eszközökkel felszerelt Oktatási és Innovációs Központot is üzemeltet Budapesten, illetve Nyíregyházán, amelyek inspiráló környezetet biztosítanak a képzésekhez.

Az Alapítvány edukációs programjai, termékei számos hazai és nemzetközi elismerésben részesültek.

Az oldal tartalmáért felelősséget vállal az OTP Fáy Alapítvány. Minden jog fenntartva.

Kapcsolat: dij@otpfay.hu | Adatkezelési szabályzat

Ez a weboldal sütiket használ, amelyek információkat tárolnak a böngészőjében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes információt a süti és az Adatkezelési nyilatkozatunkban olvashat.